Laatste nieuw over iPad en Galaxy Tab

www.ipadofgalaxytab.nlReview ipad air 2
(19 november 2014)

Niet iedereen was even enthousiast toen Apple kwam met de aankondiging van de nieuwe iPads. Op zich niet zo vreemd, want de update lijken in eerste instantie ook slechts minimaal. Toch zijn er wel degelijke enkele goede verbeteringen aan de nieuwe iPad Air 2.

De eerste versie van de iPad Air viel meteen op door de flinterdunne behuizing en de hele kleine randen om het scherm. Ondanks het formaat van 9,7 inch was het een uiterst compacte tablet. Niet voor niets bouwt Apple met de iPad Air 2 verder op dat succes. Wat wel heel op vallend is, is dat de tablet zowaar nóg dunner is geworden. Apple claimt dat de iPad Air 2 met een dikte van slechts 6,1 mm (1,4 mm dunner dan de Air 1) zelfs de dunste tablet is die ooit gemaakt is.

Ook het gewicht ligt nog eens 30 gram lager dan zijn voorganger, waardoor de tablet moeiteloos in één hand is vast te houden.

Lees de complete review


Nieuwe iPads in derde kwartaal
(19 mei 2014)

Het ziet er naar uit dat het derde kwartaal een drukke tijd gaat worden voor mensen, die producten van Apple nauwlettend in de gaten houden. Een roadmap die is samengesteld door Ming Chi Kuo, een marktanalist van KGI Securites, geeft namelijk aan dat er in het derde kwartaal een tweetal nieuwe iPads worden verwacht. Het gaan dan om de opvolger van de iPad Air en de opvolger van de iPad mini met retina display. De roadmap is gemaakt aan de hand van bronnen binnen Apple. Het blijft natuurlijk altijd speculeren, maar de roadmap lijkt dusdanig betrouwbaar dat er vanuit gegaan kan worden dat de Apple liefhebber weer veel moois staat te wachten.

Lees meer

Galaxy tab 4 tablets onthuld in drie formaten
(24 april 2014)

In het tweede kwartaal worden er door Samsung drie Galaxy Tab 4 tablets uitgebracht. Het uiterlijk heeft veel gemeen met de duurdere Note Pro tablets. De tablets zijn aangekondigd op de website van Samsung. Alle drie de tablets zullen in het zwart en in het wit op de markt worden gebracht. De achterkant is voorzien van reliëf. De resolutie van de tablets is 1280 x 800 pixels en ze draaien allemaal op Android 4.4.

Lees meer

Review grote Note Pro en Galaxy Tab Pro allebei 12,2 inch
(20 februari 2014)

Op het CES in Las Vegas kwam Samsung al met een aankondiging. Het ging om vier nieuwe high-end tablets. Deze tablets zouden verschillende maten krijgen, namelijk 8.4, 10.1 en 12.2. In deze review worden de tablets al een klein beetje van dichterbij bekeken.

Lees meer

Samsung Galaxy Tab 3 lite krijgt flink prijskaartje mee
(18 februari 2014)

Veel mensen hadden verwacht dat de Galaxy Tab 3 Lite als een budget-tablet gelabeld zou gaan worden. Echter, daar is niets van waar. De tablet krijgt namelijk een prijs van €159 en is daarmee moeilijk een budget-tablet te noemen. Dat is een flink bedrag te noemen, want de tablet is helemaal niet zo spectaculair. Het is een 7 inch tablet en draait op het besturingssysteem Android.

Lees meer

iPad mini 2 doet het goed in Nederland
(8 december 2013)

In Nederland is de iPad mini 2 al een tijdje te bestellen. Veel mensen hebben daar gebruik van gemaakt. In de online winkels gaat het over een levertijd van vijf tot tien werkdagen.

Lees meer

Nieuwe Ipad mini levering beperkt
(26 november 2013)

Helaas is dit jaar de levering van de iPad mini beperkt. Volgend jaar kunnen de leveringen pas worden verhoogd, aldus Apple. Er zijn in november en december ‘slechts’ twee miljoen exemplaren beschikbaar.

Lees meer

Vingerafdrukscanner bij iPad Mini 2
(8 november 2013)

Houd jij de iPad Mini 2 al een tijdje in de gaten? Dan hebben we goed nieuws.

Lees meer

Foto’s uitgelekt
(8 november 2013)

Een tijd geleden zijn er al foto’s uitgelekt, er zijn echter nu ook afbeeldingen van de iPad Mini 2 in de kleur goud.

Lees meer

Verwachting iPad Mini 2
(5 november 2013)

De iPad Mini 2 zou in oktober aan worden gekondigd door Apple. Er zou bij de iPad Mini gebruik worden gemaakt van een retinascherm met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Maar dit is nog niet helemaal duidelijk of dat dit ook door gaat. Er komen nog steeds nieuwe berichten in het nieuws dat de iPad Mini een beter scherm gaat krijgen.

Lees meer

voordelen van iOS
voordelen van Android

Privacy Policy | Cookie | Contact | Er worden geen rechten ontleent aan merknamen en/of logo's.